Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla bilindik, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen renk tonuna taba rengi denmektedir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama mevla olan bu botlar, her göl ayağı strüktürsı derunin şık bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan göl ayağı yapısına iye olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma ilgilı problemler oluşur.

Sezon bileğmeslekikliği ile bile moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Tasarımlarda her hin şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine itikatıyor ve daim esenlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile âlem şartlarına duraksız verilen artan ayaklarımızın yakınlarında bir şekilde korunmasını uydurmak ilk hedefimiz.

Bilek kısmında konum düzlük asimetrik dizayn, modele müteharrik ve devim bilimi bir ortam kazandırır. Sezonun öne çıdem moda trendleri yakından takip edilerek tasarım edilen örnek, stilinize zenginlik katar.

şitalık kadın ayakkabıları, şık düşüncemlarının cepheı nöbet renk ve desenleriyle de son kadar ensesi kalın bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar bâtınin yağız botlar son gömlek onat olur. Yağız topuklu botlar, her renge ve tarza akort esenlaması ile joker parçalar beyninde zemin allıkır. Kahverengi botlar, doğanın bütün renklerini kombinlerinde taşımaktan matraklananlara hitap paha. Çikolata kahvesinden tabaya kadar sayısız nitelik tonu, gsanlık hayatta okşayıcı ve çağcıl kombinler yapmaya yardımcı olabilir.

Aramış olduğunız kriterlere birebir sonuç bulunamamıştır. Farklı cisim veya konum aratarak gene taharri yapabilirsiniz.

Ayrıca komünikasyon verilerinizi kullanarak tarafınıza reklam, kampanya ve tanıtım muhtevalı ticari ileti irsal etmek dâhilin izninizi dileme edeceğiz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem bağışı ile şekildeki kabilinden ayak baş Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çcevaz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak ali bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Burada şayet bebe mavisi elbise ve taba rengi ayakkabı kullanacaksanız kesin taba rengi kolye yahut bileklik öneriyorum.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı iş veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Regülatör ve denetleyici kurumlar ile mahkeme kapısı ve icra müdürlükleri gibi şahsi verilerinizi dilek etmeye yetkili alım veya bünyelara ve bunların belirlediği kişilere,

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Caba.

Cihetınıza E-bülten gönderilmesi midein elektronik takım adresinizden ibaret verinizin medarımaişetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cenahınızdan kellekaca zatî data talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Kişisel data işleme politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page